Her kommer der lige en opskrift på en super lækker og anderledes tortilla midt i al byggerodet her på bloggen. Jeg er stadig langt fra færdig med mit nye design, og der skal en del finjustering til, før jeg er tilfreds. Men jeg synes nu, at jeg er på rette vej, og jeg elsker at sidde og sysle med bloggen. Det er virkelig blevet en hobby at designe bloggens look, og hvor har jeg brugt mange timer på at undersøge, hvilke funktioner der skal på bloggen og ikke mindst, hvordan jeg får dem sat op.
Der vil altså stadig være en del ombygning i gang på bloggen, og jeg håber, at I vil bære over med mig. I mellemtiden vil jeg dog sørge for, at der stadig kommer masser af nye opskrifter. Og derfor vil jeg også i i dag dele min seneste opskrift nemlig tortilla med brie, solbærmarmelade og spinat, som virkelig smager syndigt godt!
Kombinationen af brie og solbærsyltetøj er helt fantastisk. Mange kender nok den friterede camembert med solbærsyltetøj, og denne her tortilla læner sig meget op ad den kombination. Jeg brugte min tortillaer, som stadig er dejligt sød, og som passer perfekt sammen med den salte ost. Spinaten er med som et frisk modspil, og det fungerer super godt. I det hele taget er jeg bare ret vild med de her varme og sprøde tortillaer, hvor den smeltede ost, der ikke kan lade være med at løbe ud af tortillaen, er helt uimodståelig.
- 4 rug- eller fuldkornstortilla
- 150 gr. brie
- 2 håndfulde frisk spinat
- 4 spsk. solbærmarmelade
- Skær brien i skiver og fordel skiverne på to tortillaer. Læg marmelade oven på osten.
- Fordel spinaten på tortillaerne.
- Læg to tortillaer ovenpå.
- Grill tortillaerne på en tør, meget varm grillpande i et halv minuts tid, indtil der kommer striber på. Vend forsigtigt tortillaen, så den også får striber på den anden side.
- Skær de færdige tortillaer i trekanter og server straks.