Jeg har allerede fortalt om Hotel Chocolats peberrodscreme med hvid chokolade, men jeg har efterhånden brugt den til flere opskrifter, så den fortjener lige lidt ekstra omtale. Jeg er ret vild med peberrod, og har jeg frisk peberrod derhjemme, kommer jeg det nærmest på alt. Jeg synes især, at peberrod smager fantastisk godt sammen med pære, og derfor fandt jeg på disse små appetizers for noget tid siden. De er perfekte som en velkomsthapser eller måske som en tapasret, og så tager de 5 minutter at lave.
Ingredienser (8 stk.)
1 pære
8 skiver parmaskinke
Peberrodscreme
Tilberedning
Skær pæren ud i otte stykker, og rul parmaskinke omkring hvert stykke. Pynt med en teskefuld peberrodscreme.
4 kommentarer
Uhm, sikke lækre små tapasbider! Tror de ville være et hit i min bog.
– Anne
Tak Anne. De er også gode!
Med en Clara Friis bliver retten helt prefekt, og man kan tilføje en lille, tynd skive gorgonzola.
Hej Eric, Ja det ville være helt perfekt!