Her kommer min opskrift på en nem bulgursalat, som jeg lavede til min chili con carne den anden dag. Jeg har egentlig bare brugt de ingredienser, som man plejer at putte i en guacamole, plus lidt ekstra, og resultatet blev denne her skønne og cremede bulgursalat, som passede helt perfekt til min chili con carne.
Guacamole-bulgursalat
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
15 min
Antal: 4
Ingredienser
- Ingredienser
- 2 dl. bulgur
- 3 dl. vand
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. æblecidereddike
- 1 spsk. citronsaft
- Salt og peber
- Cherrytomater i små skiver
- 2 spsk. fint hakket rødløg
- 2 store avocadoer
- 2 spsk. ristede pinjekerner
- 1 stor håndfuld fint hakket basilikum
- 1 stor håndfuld finthakket løvstikke
Sådan gør du
- Kog bulguren i ca. 10 minutter, indtil al vandet er optaget.
- Lad bulguren køle af og bland olivenolie, æblecidereddike og citronsaft i og smag til med salt og peber.
- Skær cherrytomaterne i små stykker og bland dem i bulguren sammen med rødløg, pinjekerner og de friske krydderurter.
- Skær avocadoerne i små stykker, hæld dem i en skål og mos dem let med en gaffel.
- Hæld de let moste avocadoer over i bulgursalaten og bland godt rundt.
- Salaten må gerne blive en smule cremet pga. af de let moste avocadoer.
5 kommentarer
Wow den ser lækker ud. Nøj jeg tror den er fantastisk til et godt stykke kød på grillen:) Mums. Vil jeg glæde mig til at prøve:)
Hej Clara,
Tak for det! Ja, jeg tror helt sikkert også, at den vil være god til noget lækkert grill kød : )
Fantastisk god opskrift!