Jeg synes min salat var så fin i går, så selvom den er meget simpel, så skal den lige en tur på bloggen. Jeg spiste den sammen med en hjemmelavet pizza og det var skønt med en frisk, grøn salat dertil.
Jeg putter som regel altid nødder og tørrede frugter i mine salater, da jeg synes det gør en verden til forskel, og gør salaterne meget mere interessante.
Ingredienser
1 pose friske spinatblade
1 stor squash
1 håndfuld tørrede figner
1 håndfuld valnødder
Balsamico
Olivenolie
Tilberedning
Squashen skæres i store stykker, lægges på en bageplade og bages i ovnen ved 200 gr. med lidt olivenolie, salt og peber i ca. 15-20 minutter, hvorefter de køles af. Spinaten skylles rigtig godt, og blandes hurtigt og let med lidt olivenolie og en god balsamico. De tørrede figner skæres i skiver, valnødderne ristes let på en tør pande, og det hele blandes sammen og salaten er klar til servering.
2 kommentarer
Mmmh, ser lækkert ud – figner og valnødder er og forbliver et match made in heaven.
– Anne
Hej Anne,
Ja, det er det virkelig, og kan jo bruges til alle mulige ting!