Der er ikke noget bedre end en lørdag morgen, hvor man ikke skal noget, men bare kan nyde, at man har fri. Sådan en morgen havde jeg i dag og efter min løbetur havde jeg lyst til at lave en ekstra god morgenmad til mig og min kæreste.
Det blev til de her lækre morgenmadsbruschetta med ricotta, blåbær og kanelsmør. De vil også være lækre på et brunchbord, men sådan set også på en kedelig tirsdag.
Jeg brugte et durumbrød, som jeg lavede den anden dag med mel fra Hven, og det var helt perfekt til det her formål, fordi det blev dejligt sprødt, da det blev ristet på grillpanden.
Ingredienser (2 store bruschetta)
100 gr. ricotta
75 gr. blåbær
1 spsk. smør
1/2 tsk kanel
1/2 tsk. sukker
2 store skiver lyst brød
Tilberedning
Rist 2 skiver brød på en grillpande eller i ovnen, indtil de er dejligt sprøde.
Bland smør med kanel og sukker og smør de varme brød, så smøret smelter.
Bland forsigtigt ricotta med blåbær og læg cremen ovenpå brødene. Skær hvert brød over i to halve og server brødene lune.