Her kommer en opskrift på havregrød med kanel og granatæblekerner, som uden tvivl er min yndlingsmorgenmad for tiden. Blev nødt til at købe ekstra granatæbler den anden dag, så jeg kunne lave lige præcis denne her havregrød opskrift igen og igen!
I mit forrige indlæg, hvor jeg gav en opskrift på frisk appelsinsalat til morgenmad, fortalte jeg om kombinationen af kanel og granatæblekerner, som bare er så skøn. Og ret hurtigt kom jeg på, at det kun kunne smage godt ovenpå en helt traditionel havregrød.
Lækker, anderledes og super nem opskrift på havregrød med kanel og granatæblekerner
- 2 dl. havregryn
- 2 dl. vand
- 2 1/2 dl. sødmælk
- Granatæblekerner
- Kanel
- Agavesirup
- Kom havregryn, vand, mælk og et lillebitte nip salt i en gryde og lad det koge op, mens der røres. Når grøden tykner tages den af varmen og hviler lidt.
- Drys kanel over og masser af granatæblekerner. Gerne også lidt af den gode saft, der altid er tilovers, når kernerne pilles ud. Afslut med agavesirup og servér straks.
Opskrift på havregrød med kanel – en god bund fra morgenstunden
Jeg lavede denne her opskrift på havregrød med kanel og granatæblekerner så sent som i går morges, og lavede en så stor portion, at jeg ikke var sulten før langt op ad dagen. Jeg bruger enormt lang tid på at spise morgenmad for tiden (og spiser meget!), for der er bare ikke noget bedre synes jeg, end virkelig at kunne nyde dagens første måltid.
Og det er jo en af fordelene ved at være på barsel (før baby kommer), at der er tid til at sidde i sofaen, læse blade eller kigge på babytøj på nettet, mens man spiser morgenmad til langt op ad formiddagen. Jeg elsker det! Og nu er der nok mange mødre derude, der vil sige “nyd det mens det varer”, og det vil jeg så gøre : )
En anden havregrød opskrift, som jeg elsker at lave, er denne med banan, chokolade og valnødder. Og ja, den smager nærmest som banankage!