Jeg elsker at lave mad! God mad er min hobby, og jeg nyder at gå ud at spise, læse i kogebøger, madblade, gå på madmarkeder og i madbutikker. Og jeg er så heldig at god mad også er mit arbejde. For i dag arbejder jeg nemlig fuldtid med min blog www.juliekarla.dk og min engelske madblog www.karlasnordickitchen.com.
Inspiration fra hele verden
Jeg elsker at lade mig inspirere, ikke mindst når jeg er ude at rejse og stifter bekendtskab med nye madkulturer. Jeg har rejst i mange år som model hos Unique Models og har i den forbindelse boet flere steder i verden bl.a. i Paris, Milano, Sydney, München, Lissabon og London. Under mine udlandsophold brugte jeg det meste af min fritid på at dykke ned i den lokale madkultur. Derfor laver jeg også al slags mad. Jeg har dog en forkærlighed for nordisk mad, men det kan du læse meget mere om på min nordiske madblog Karla’s Nordic Kitchen.
Økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd
Det er 3 nøgleord for mig i mit køkken og 3 parametre jeg altid tager hensyn til, når jeg fylder varer i indkøbskurven. Det betyder alt for mig, at det er ordentlige råvarer, jeg spiser, og jeg vælger altid økologiske produkter. Endnu mere vigtigt er det især blevet, efter at jeg er blevet mor til mine 2 sønner.
Jeg prøver for så vidt muligt at lave mad efter de råvarer, der er i sæson, da de jo som regel er de bedste og billigste.
Min blog handler om mad lavet med engagement og kærlighed, og den handler om at spise mad med god samvittighed. God samvittighed fordi råvarerne enten er økologiske eller er kommet frem på naturlig vis uden tilsætningsstoffer og E-numre. God samvittighed fordi det er mad der gør noget godt for sjælen og god samvittighed fordi mad med fløde og smør suppleres med en god løbetur.
Jeg håber, at du ved at læse mine opskrifter og madtips og se mine billeder, kan hente lidt inspiration med ind i dit eget køkkenliv.
Du er velkommen til at kontakte mig på [email protected] eller følge mig på Instagram eller facebook.