Det bedste jeg ved, når jeg kommer hjem fra arbejde sidst på eftermiddagen, er at smøre mig et stykke groft knækbrød med mandelsmør på og lidt grofthakket mørk chokolade. Det smager himmelsk. Jeg putter også nogle gange kakaonibs, finthakkede abrikoser eller skiver af banan på.
Jeg er begyndt at bage knækbrød uden mel, men med masser af kerner, så det her er både et mellemmåltid, der mætter og som tilfredsstiller den søde tand med god samvittighed. Mandelsmørret køber jeg i Malmø, og så bruger jeg pt. en 71 % mørk chokolade fra Chocolate and Love.
Jeg er begyndt at bage knækbrød uden mel, men med masser af kerner, så det her er både et mellemmåltid, der mætter og som tilfredsstiller den søde tand med god samvittighed. Mandelsmørret køber jeg i Malmø, og så bruger jeg pt. en 71 % mørk chokolade fra Chocolate and Love.
2 kommentarer
Super snack ide! Jeg er altid lidt lækkersulten, så det lyder helt perfekt 😀
Jeg er glad for, at du kan bruge den : )