Jeg spiste denne her bananasplit til morgenmad sidste weekend, og det smagte simpelthen så skønt. Der er ikke noget bedre, end at spise dessert til morgenmad, og slet ikke når den ovenikøbet er sund. Den traditionelle bananasplit har faktisk aldrig sagt mig helt vildt meget, men det gør denne her derimod! Den er utrolig nem at lave, og jeg er helt sikker på, at den kan vække begejstring hos børn og voksne. | |
|
Ingredienser (1 pers.)
1 stor banan
2 spsk. mandelsmør (kan købes i helsekostforretninger)
4 spsk. skyr
Kanel
Kokosflager
Tilberedning
Skær bananen over på midten og derefter i skiver. Læg to bananskiver på en tallerken og smør dem med mandelsmør. Læg bananskiver ovenpå og derefter skyr. Fortsæt indtil der ikke er flere bananskiver tilbage. Drys med kanel og pynt med kokosflager.
2 kommentarer
Hej Julie 🙂
Hvordan ville peanut butter gå til denne morgenmad? Jeg kan ikke helt finde ud af, om peanut butter er sundt, og måske
ligeså sundt og godt som mandelsmør – i denne ret især? 🙂
Mvh. Marie
Hej Marie,
Jeg tror sagtens, at du kan bruge peanutbutter til denne her morgenmad. Det tror jeg faktisk vil smage meget godt! Peanutbutter uden sukker eller andre tilsætningsstoffer (gerne den økologiske) er sundt på den måde, at det har et højt indhold af mono-umættede fedtsyrer. Men ligesom mandelsmør skal man spise det i moderate mængder, så jeg bruger aldrig særlig meget peanutbutter eller mandelsmør ad gangen.
Kærlig hilsen
Julie