Jeg blev simpelthen så begejstret for det sidste bananbrød, som jeg bagte med figner og mandler, og som der blev spist rimelig hurtigt herhjemme, så derfor har jeg kastet mig ud i et nyt bananbrød projekt. Denne gang et bananbrød med pistacienødder, kokos og dadler. Helt uden tilsat sukker.
Er vild med bananbrød med pistacienødder – især med mandelsmør på!
Det smager dælme også godt, og jeg er helt vild med det, især sammen med mandelsmør! Men okay, hvad smager ikke godt sammen med min elskede mandelsmør. Og når jeg siger vild med det, så er det som i “jeg spiser snildt 5 stykker ad gangen, fordi jeg ikke kan stoppe” vild med det!
Jeg glæder mig derfor også allerede til at spise det til morgenmad i morgen tidlig sammen med en god kop kaffe. For det er da den ultimative morgenmad. I hvert fald for mig. Og så et stykke igen til eftermiddagskaffen og aftenkaffen og late night snack…
SE OGSÅ: SUNDT BANANBRØD MED HAVREGRYN OG KOKOS
Super dejligt og svampet, og ret så sundt, bananbrød med pistacienødder
- 200 gr banan
- 150 gr tørrede dadler
- 100 gr kokosmel
- 50 gr usaltede pistacienødder
- 75 gr smør
- 3 æg
- 1 dl mælk
- 200 gr hvedemel
- 1 tsk natron
Banan, dadler, kokosmel og smør blendes i en food processor til en fin masse.
Det hældes over i en skål og æg og mælk blandes i.
Tilsæt mel og natron og rør dejen godt sammen.
Hæld dejen i en smurt rugbrødsform og bag dit bananbrød med pistacienødder i ca. 50 minutter ved 180 gr.
Servér skiver af bananbrødet sammen med mandelsmør. Mums.
2 kommentarer
Uh jeg har LIGE bagt det her. Og smagt det, selvom det stadig er varmt.
For pokker hvor er der godt!
Jeg puttede pistaciekernerne hele i og så kunne jeg ikke blende dadlerne så fint, så der er lidt at tygge i. Mmm 🙂
Hej Fru Winther
Det er jeg glad for at høre! Lækkert med hele pistacienødder, det vil jeg også gøre næste gang.
Kærlig Hilsen Julie