Her kommer en lille bruschetta opskrift med gedeost og butternut squash, som har ligget i et stykke tid, men som jeg først har haft ordentlig tid til at udgive nu. Jeg har nemlig haft en del at se til de sidste to måneder må man sige med den lille bassemand.
Jeg har nydt hvert et sekund med min dejlige lille søn, men det er også hårdt. Dels på grund af den manglende nattesøvn, dels på grund af alle de ufattelig mange bekymringer, der følger med sådan en lille én. Man er jo så usikker på det hele, så straks han opfører sig på en lidt anden måde, bliver man nervøs.
Men hvor giver det bare livet mening at få et barn, og jeg nyder mor rollen med alt, hvad det indebærer og ELSKER at gå tur med Nord i hans fine barnevogn. Endelig er det mig, der har fået lov. I øvrigt er jeg så mega glad for min barnevogn. Det er en øko barnevogn, som jeg har købt i Østrig igennem en dansk forhandler. Den hedder Naturkind og er så lækker.
Bruschetta opskrift med græskar eller sød kartoffel
Jeg ved godt, jeg er lidt sent ude i forhold til græskar, som ikke helt er i sæson længere, men nogle supermarkeder har dem dog stadig. Og hvis man ikke kan få fat i et græskar, så kan man også bare bruge sød kartoffel. Det er også godt.
Det sjove ved denne her opskrift, ligesom med et par stykker andre, er, at jeg lavede dem før min søn kom til. Der havde jeg masser af tid til at lave lækker mad og ikke mindst tage billeder af det. Det er der dog desværre ikke rigtig tid til for tiden, da han stadig er så lille, men glæder mig til, der også bliver mere tid til det.
Men så er det godt, at jeg har nogle opskrifter i banken, så I ikke går helt forgæves, når I besøger min blog. Det gør lidt ondt, at bloggen står stille, men jeg har også bare valgt at nyde min første tid med Nord 100 procent, og ikke have dårlig samvittighed over ikke at få blogget. For bloggen og forhåbentlig jer, er der jo også på den anden side.
Nu vil jeg vende tilbage til min dejlige dreng, som ligger på hans nye legetæppe og pludrer med hans far. Totalt yndlings lørdagshygge med mine to drenge!
- 2 skiver let ristet ciabatta
- Bagte stykker butternut squash
- 4 skiver gedeost
- Tørrede chiliflager
- Ruccola
- Balsamico
- Salt
- Frisk kværnet peber
- Fordel stykker af bagt butternut squash på de to let ristede brødskiver, og mos græskaren en smule med en gaffel.
- Fordel skiver af gedeost ovenpå og dryp med olivenolie.
- Bag bruschettaerne i ovnen ved 225 gr., indtil gedeosten begynder at smelte en smule.
- Kom ruccola ovenpå de færdigbagte bruschettaer og dryp med balsamico og drys med salt, peber og tørrede chiliflager. Servér straks.
3 kommentarer
Dejligt med lidt liv på bloggen! Men bestemt også forståeligt at du fokuserer på den lille ny! Stort tillykke med ham!
Bruschettaerne ser virkelig lækre ud, men herhjemme er jeg den eneste, der er rigtig vild med græskar. Så jeg tror, jeg vil prøve at lave dem med sweetpotatoes. Det tror jeg også kunne være ganske godt!
Vil forresten godt høre dig, hvordan du har sat selve opskriftens layout op? Findes der en skabelon eller hvordan?
Kære Julie
Jeg er ivrig læser og bruger af dine skønne påfund.
Her får du et af mine, vi kalder det
TOMATBØF
Lækre tomater (alfred&katrine)
Skalotteløg, hvidløg, chilie steges bløde
Tomater skæres i skiver,,vendes i mel s&p og steges
Der tilsættes 1/2 spidskål i tynde skiver
Plus lidt god tomatpure og fløde.
Prøv det, det smager.
Kh og tak for dig
Birgit i Silkeborg
Ih hvor lyder det godt Birgit! Tusind tak for tippet og tak for ros : )