Denne her frugtrulle med kakao er et hit hos børn, og er et hit hos mig! Jeg elsker sundt slik med dadler, og er en sucker for diverse daddelbarer, man kan købe. Allerbedst er det dog altid, når jeg selv har lavet lidt sundt daddelslik. Som f.eks. denne her frugtrulle med kakao og chiafrø.
Jeg havde bl.a. lavet sådan en frugtrulle her, da vi skulle på ferie til Berlin, og skåret den i skiver. Og det var et hit at have med på farten, i fly, tog mv., så man selv lige kunne få lidt ekstra energi, og så Nord kunne få en lille sund snack.
- 7 stk udstenede medjool dadler
- 50 gr usaltede cashewnødder
- 50 gr kokosmel
- 2 tsk. kakao
- 1 spsk chiafrø
- kokosmel til at rulle
Kom alle ingredienser i en foodprocessor. Blend indtil man har en sammenhængende masse.
Form frugtmassen til en rulle, og rul den i kokosmel.
Opbevar frugtrullen på køl i en beholder
Jeg har egentlig bare brugt min gamle opskrift på daddelkugler til opskriften her, og så lige tilføjet lidt ekstra kakao. Og så vil jeg også lige tilføje, at skiver af denne her daddelrulle smager helt fantastisk ovenpå rugbrød eller knækbrød. Eller endda skåret i små stykker oven på sin morgenyoghurt eller morgengrød. Og så er det en god lille eftermiddagstreat, når børnene kommer trætte hjem fra institution eller man selv er smadret efter en hård dag. Fik jeg sagt, at den selvfølgelig er uden sukker, men kun naturlige ingredieser!?! Yay!!!
10 kommentarer
Det lyder virkelig lækkert og dejligt med rimelig ligetil ingrediensliste 🙂
Tak! JA, ik, det kan jeg også bedst li’!
Ser bare godt ud!
Hvor er tallerkenen fra? Den skader i hvert fald ikke billederne 😉
Tak Kirsten, Den er fra Würtz keramik. Har købt den hos Skjalm P i København. Men kan vist fås flere steder.
Hejsa.
Lækre opskrifter på din side 🙂
Hvor lang tid tænker du rullen kan holde sig i købeskabet?
Tak Ditte, en 2 ugers tid sagtens.
Alletiders opskrift, en klar madpakkefavorit herhjemme som bliver lavet hver søndag! Tak for en genial opskrift!
Ih hvor dejligt at høre! Jeg elsker den også!
Spørgsmål til Frugtrulle med kakao
Bruger du chiafrøene rå? Skal de ikke opbløde?
Ja, de skal i rå : )