Så kommer jeg med en sidste omgang halloumi ost for denne gang. Nu har der jo også lige været 3 opskrifter i rap med osten, men denne er helt klart også en favorit, og særligt fordi den er så nem!
Stegt halloumi ost med…
Det er egentlig bare stegt halloumi med nødder og akaciehonning og så et godt drys friskkværnet peber. Den kan serveres som tilbehør til aftensmaden som f.eks. kunne være en lækker, mættende salat eller noget andet. Og om sommeren, når jordbærrene er dejligt søde, vil de også pynte så fint ovenpå osten, og give endnu et dejligt sødt-syrligt modspil til den salte ost.
Den bedste måde at tilberede halloumi ost er med godt med honning og nødder.
- 150 gr halloumi ost
- 1 håndfuld grofthakkede nødder jeg brugte mandler, pistacienødder og chilicashewnødder
- akaciehonning
- friskkværnet peber
Steg halloumi osten på en varm pande med olivenolie indtil den har en smuk gylden farve på begge sider.
Anret den varme halloumiost på et lille fad, drys med nødder og dryp med akaciehonning.
Drys med friskkværnet peber og servér straks.
Vi er stadig i Kroatien, og drager først hjem på torsdag. Så en lille uge endnu med godt vejr. Selvom jeg nu også må indrømme, at jeg glæder mig til at komme hjem til min lille lejlighed på Christianshavn. Og ikke mindst at få lavet noget mad!
Glæder mig til at gå i køkkenet igen!
Vi bor på hotel hernede, og det er der bestemt ikke noget i vejen med! Det er da mega dejligt. Meeeen som madblogger glæder jeg mig nu også til at stå og udvikle nye opskrifter i mit lille køkken. Faktisk kribler det helt for at få lov til at eksperimentere med nogle af de opskrifter, jeg har udtænkt hernede. Inspireret af nogle af de ting, jeg har spist i Kroatien, og de mange madblade, jeg har læst i løbet af den sidste måned.
Så det skulle der gerne komme nogle gode opskrifter ud af til bloggen i den kommende tid.