Her kommer en super nem og enkel opskrift på jordbær med parmaskinke, men som sagtens kan vække begejstring blandt ens gæster. Kombinationen af jordbær, gedeost og parmesan er super skøn og især sammen med frisk rosmarin. Jeg har sat ingredienserne sammen med en tandstik, og jeg synes, at det ser så sødt ud med rosmarinen ovenpå jordbærret. Det ligner nemlig, at jeg ikke har fjernet den grønne top. De her jordbær fungerer rigtig godt som appetizers, og de er særligt gode at have med på picnic. Jeg lavede en stor portion til mig og Mikkel den anden dag, da vejret var skønt, og vi tog ned på vores sædvanlige picnic-spot på Christianshavn.
Jordbær med parmaskinke er perfekte til picnic
Mikkel og jeg har et helt særligt sted, vi altid sidder og spiser mad om sommeren. Så har vi tæppe, mad og gerne en flaske vin med, og nyder at vi bor i en fantastisk del af København, hvor der er liv og charme. I det hele taget spiser vi nærmest udenfor, hver gang det er godt vejr. Selvom vi bor i en lejlighed, og det godt kan være lidt besværligt at skulle pakke alle mulige ting ned, så har vi så mange dejlige steder lige udenfor vores hoveddør, at det næsten ville være en skam ikke at tage ud og nyde det.
En super lækker appetizer eller lille snack til den lette sult. Prøv de her jordbær med parmaskinke og gedeost, for de er gode!
- jordbær
- parmaskinke
- gedefriskost
- frisk rosmarin
- Lav de små jordbær-hapsere som vist på billedet. Først samles et lag parmaskinke. Dernæst lægges et jordbær på, hvor den grønne top er taget væk. Jordbærret toppes med friske rosmarinblade, og til sidst lægges en skive gedefriskost på. Det hele samles med en tandstik.
3 kommentarer
Hej Julie. Det ser skønt ud, og er en perfekt spise til min fødselsdagsmiddag på Skt. Hans aften. Kan du anbefale en god gedefriskost? 🙂
Hej Laura,
Jeg købte min i Sverige, men jeg ved, at Irma har en god én!
Hold da op, jeg kunne godt forestille mig at det var en lækker kombination! 🙂