Jeg synes godt, at man kan kalde denne her ret for chili con carne. Det er så bare en nyfortolkning af den gode gamle klassiker. For jeg har nemlig lavet små kødboller i stedet for hakket oksekød eller oksekød i tern, og det gør retten lidt sjovere. Den var nem for mig at lave for jeg fulgte egentlig bare min opskrift på oksedeller og tilføjede kanel og ekstra chili til tomatsovsen, og så selvfølgelig røde kidneybønner. Det smagte super godt og jeg lavede en skøn guacamole-bulgursalat til, bestående af bulgur, let most avocado, rødløg, tomat og masser af friske krydderurter. Den opskrift kommer op hurtigst muligt, så I også kan smage. Alt i alt var det bare en super hverdagsret.
Ingredienser
1 portion oksedeller i tomatsovs + ekstra frisk chili
1/2 tsk. kanel
1 dåse røde kidneybønner
Tilberedning
Lav oksedellerne som anvist i opskriften og husk at tilsætte lidt kanel i tomatsovsen. Tilsæt kidneybønnerne 5 minutter inden retten skal serveres, så de lige når at blive varmet godt igennem. Server chili con carnen sammen med ris eller bulgur, og evt. lidt frisk koriander og creme fraiche.