VENINDEMAD
VENINDEMAD giver dig inspiration til maden til din næste venindebrunch, -frokost eller -middag. Bogen indeholder 70 opskrifter, der alle er lette at gå til, men som samtidig nok skal imponere veninderne.
GRØN MORGENMAD
Grøn Morgenmad kan købes hos landets boghandlere fysisk og online.
Grøn morgenmad viser, hvor let det er at bruge grøntsager i sin morgenmad. Du får 85 opskrifter på morgenmad med grøntsager i, som kan give den inspiration, der nogle gange godt kan mangle en tidlig morgen, hvor vækkeuret er blevet snoozet lidt for mange gange …
Kogebogen er inddelt, så der er noget for alle ”morgenmadstyper”. Dem, der bare vil have en hurtig grøn smoothie med på farten; dem, der sværger til den traditionelle morgenmad som havregrød eller æg i forskellige afskygninger; og så dem, der elsker at eksperimentere og bruge lang tid i køkkenet.
MED BABY I BARCELONA
Min e-bog ‘Med baby i Barcelona’ kan lige nu købes på Saxo.com
‘Med baby i Barcelona’ er en sjov og anderledes guidebog om at rejse rundt med baby i Barcelona. Mad- og rejseblogger Julie Karla og hendes mand Mikkel rev en måned ud af kalenderen og rejste til Barcelona med deres lille søn Nord på 8 måneder. Det kom der denne rejseguide ud af, som udover at give en masse praktiske tips til at rejse med baby i en pulserende storby også indeholder tips til mad, udflugter og oplevelser i og omkring Barcelona.
‘Med baby i Barcelona’ henvender sig til småbørnsforældre, der drømmer om at udforske storbyen Barcelona som familie. Det er en bog, der viser, at det sagtens kan lade sig gøre at rejse rundt med baby, og så er det endelig en bog til dem, der ønsker de bedste mad- og rejsetips fra bloggeren Julie Karla.
Andre udgivelser:
Whole Grains – Engelsk e-kogebog (2014)
Min sunde uge – e-kogebog (2015)
Om forfatteren
Julie Karla er madblogger og har i de sidste 8 år delt sine opskrifter på www.juliekarla.dk og den engelsksprogede blog www.karlasnordickitchen.com Ved siden af sin blog arbejder Julie Karla som freelancemadskribent, madfotograf- og stylist i Danmark og udlandet, og hendes opskrifter har optrådt i både landsdækkende og internationale medier.