Jeg elsker, når jeg finder på en ret, som jeg har lyst til at lave igen allerede dagen efter. Sådan havde jeg det med de her mini farsbrød. Det er den friske estragon, der gør dem så lækre og smagfulde, og sammen med de tørrede tranebær og pistacienødder får farsbrødet klart en revival. Jeg spiste farsbrødene sammen med en perlebygsalat, og det udgjorde en super lækker hverdagsmiddag.
Ingredienser (3 pers.)
400 gr. øko. svinekød
1 æg
2 spsk. havregryn
40 gr. tranebær
25 gr. usaltede pistacienødder
1 tsk. salt
1 stor spsk. fint hakket frisk estragon
Frisk kværnet peber
60 gr. parmaskinke
Tilberedning
Bland ingredienserne rigtig godt sammen med hænderne og form farsen til 6 små farsbrød. Læg parmaskinke rundt om hvert farsbrød og læg dem i et ovnfast fad. Bag farsbrødene ved 200 gr. i ca. 30-35 minutter.
Grand Cru Tallerken i Porcelæn fra Rosendahl |
2 kommentarer
Hvor er de bare fine! Fantastisk ide med en minudgave af farsbrød!
Tak Susann!
De er nemlig rigtig fine, og gør bar’ farsbrød lidt sjovere : )
Kærlig hilsen
Julie