Ingredienser (4 små portionspizzaer)
400 gr. revet blomkål (svarende til ca. 1 mellemstort blomkål)
150 gr. revet mozzaralla eller f.eks. gouda (jeg brugte øko-udgaven fra Naturmælk)
2 æg (small)
Frisk basilikum
Peber
100 gr. bresaola
4 spsk. basilikumspesto
Frisk rød basilikum
Cherrytomater
Tilberedning
Blomkålen rives fint på et rivejern og hældes i en ovnfast skål. Sæt skålen i mikroovnen og giv den 4 minutter på fuld styrke, rør gerne halvvejs.
Lad den fintrevede blomkål køle lidt af og bland det derefter med revet mozzarella, 2 små æg, basilikum og peber og rør det godt sammen. Fordel blomkålsblandingen i 4 portioner, 2 på hver bageplade, og glat dem ud med fingrene til en rund cirkel.
Bag blomkålsbundene i ovnen på 240 gr. i ca. 12-15 minutter eller indtil de har fået en flot gylden overflade og er faste.
Tag bundene ud af ovnen og placer fyldet ovenpå de fire bunde og server straks.