Det lyder måske lidt sjovt, men faktisk så er det bare rester fra en portion oksedeller, som jeg havde tilovers, og som jeg puttede på en en hjemmelavet pizzabund, og derefter toppede med squashspaghetti. Derefter dryssede jeg parmesan over pizzaen, rigeligt med frisk mozzarella og lidt af min pesto med soltørrede tomater. Det smagte simpelthen så godt. Især fordi at oksedellerne og tomatsaucen er godt krydret. Så fremover vil jeg altid lave en ekstra stor portion af mine oksedeller og putte resterne på en lækker pizza. Jeg har ikke angivet mængder, da det afhænger af, hvor mange rester man har tilovers, så ingredienslisten kan mere ses som en guide til en god pizza.
Ingredienser
Pizzadej
Squashspaghetti med oksedeller
Mozzarella
Parmesan
Pesto med soltørrede tomater
Tilberedning
Bræk oksedellerne i store stykker og fordel dem sammen med saucen ud på pizzadejen. Drys revet parmesan over og læg dernæst skiver af mozzarella på. Til sidst fordeles lidt pesto ud på pizzaen sammen med resterne af squashspaghettien.
Bag pizzaen i ovnen og server.