Det er ikke helt dårligt at starte sin søndag morgen med de her quesadillas med ost, pesto og spinat, som endda er toppet med lækker og cremet most avocado og et sprødt spejlæg.
Mikkel var også svært begejstret for dem, og de er ret nemme at lave og tager et kvarters tid. Vi har spist dem til morgenmad, men de er også perfekte som en frokostret eller endda en let aftensmad.
Quesadillas med ost i forskellige afskygninger
Søger man på quesadillas eller tortilla på min blog, støder man ind i flere opskrifter efterhånden. For det sker tit, at jeg lige bruger, hvad der end er i køleskabet som fyld til nogle lækre quesadillas. Det er så nemt lige at smide på en varm pande, og smager åh så dejligt, når osten smelter!
Her skan du se mine øvrige opskrifter på quesadillas med ost!
- Quesadilla med brie, solbærmarmelade og spinat
- Quesadilla med blå ost og æblekompot
- Quesadilla med gouda, kylling, mango og avocado
Lækre Quesadillas med ost, pesto og spinat til morgenmad
- 2 stk Fuldkornstortilla
- Basilikumpesto
- Revet mozzarella
- Frisk spinat
- 1 stk moden avocado
- 2 stk spejlæg
- Tørrede chiliflager
- Start med at stege to spejlæg og mos avocadoen sammen med lidt salt og peber. Sæt til side.
- Smør pesto på de to tortillaer.
- Drys revet ost over den ene og fordel ligeledes den friske spinat derpå.
- Læg den anden tortilla ovenpå, og kom den på en varm pande.
- Lad den få varme og en smule farve 2-3 minutter, pres evt. lidt på den med hænderne undervejs. Vend den derefter om med f.eks. en spatel og giv den et minut eller to på den anden side. Osten skal være smeltet.
- Servér med det samme og servér med spejlæg og most avocado.
En lille videohilsen!
Jeg lovede for noget tid siden, at vise jer lidt af min efterhånden store keramiksamling, som jeg har samlet på gennem de sidste par år. Så her kommer en lille videohilsen! Plejer at bruge mit kamera til at filme med, men skulle også passe lille Nord, som sad og legede med biler i stuen, så det blev lige med min Iphone denne gang, da der ikke var så meget tid.