Jeg har længe tænkt på at lave denne lækre rødbedesalat, da jeg har haft en del rødbeder liggende i min grøntsagsskuffe, som jeg ikke har fået brugt. Men i sidste uge besluttede jeg mig for at lave retter ud af dem alle, og det har resulteret i et par nye rødbedeopskrifter, som kommer på bloggen. Denne her rødbedesalat var et hit og var dejligt mættende, og så er den ikke mindst super nem at lave. Jeg spiste rødbedesalaten sammen med et skønt maltbrød, så det var et godt aftensmåltid!
Opskrift Rødbedesalat
Ingredienser (2 pers.)
100 gr. spinat
4 mellemstore rødbeder
2 æg
2 spsk. god mayonaise
1 spsk. kapers
Peber
Groft brød
Tilberedning
Kog rødbederne møre med skal i ca. 1 time. Sæt gryden under hanen og skyl rødbederne med koldt vand, for så er det super let at pille skrællet af. Kog æggene, skyl spinaten og bland mayonaisen sammen med grofthakkede kapers og frisk kværnet peber. Anret rødbedesalat som vist på billedet.