Så kommer der en opskrift på nogle skønne, skønne rødbedepandekager! Som jeg nævnte i mit forrige indlæg, så har jeg haft en masse rødbeder liggende, så der er virkelig blevet spist mange i den forgangne tid. Men jeg elsker også rødbeder, og de her pandekager er et hit.
Dejlige, dejlige rødbedepandekager der er sjove og smager skønt!
- 1 stk kogt rødbede (á 150 gr)
- 3 æg
- 4 dl mælk
- 150-175 gr hvedemel
- 1/2 tsk salt
- smør til stegning
Skær den kogte, skrællede rødbede i store tern og kom ternene i en foodprocessor.
Hæld mælk og æg i, og blend indtil man har en fin masse.
Kom mel og salt i og blend igen.
Lad dejen hvile i en halv time og steg pandekagerne på en slip-let pande med smør.
Super smukke rødbedepandekager
Jeg synes, de her pandekager er så flotte, og så har de en dejlig sød smag af rødbede. We like. Jeg har spist dem lune sammen med gedeost, spinat og forårsløg, men man kan jo putte alt mulig slags fyld i. Tænker også at hytteost, purløg og skinke f.eks. ville klæ´ de her pandekager ret så godt.