Her kommer så min squashspaghetti opskrift med tomat-mandel pesto og bacon, som jeg lavede i Go’ Morgen Danmark i søndags. Det er virkelig blevet en af mine yndlingsretter, og jeg kan ikke forestille mig, at jeg nogensinde bliver træt af den. Den er let og lækker og helt perfekt til en sommeraften med et godt glas hvidvin til.
Ingredienser (2 pers.)
1 stor squash
70 gr. bacon
Ristede græskarkerner
Grofthakket persille
Tomat-mandel pesto:
200 gr. soltørrede tomater (der har ligget i olie)
25 gr. parmesan
50 gr. mandler
1 hvidløg
1/2 tsk. tørrede chiliflager
Ca. 1 ½ dl. olivenolie
Tilberedning
Først tilberedes pestoen. Bemærk, at det er en stor portion, så man har til mange dage. Ko
m de soltørrede tomater i en foodprocessor eller blender. Hæld mandler, parmesan, hvidløg og olivenolie i, og blend indtil man får en ensartet masse og opnår den rette konsistens.
Snit squashen i fine spaghettistrimler på et mandolinjern og drys squashspaghettien med lidt salt og dråber af olivenolie og citron.
Skær baconen i små stykker og steg dem sprøde på en tør pande. Læg den sprøde bacon over på en tallerken med køkkenrulle, og lad det suge lidt af fedtet.
Anret nu squashspaghettien på pastatallerkner og fordel lidt tomat-mandel pesto over og drys til sidst med den sprøde bacon og server retten med ristede græskarkerner, groft hakket persille og et drys frisk kværnet peber.
5 kommentarer
Tak for mange skønne opskrifter, det er virkelig en fin blog du har 🙂 Hvor kan man købe pancetta i skiver?
Hej!
Tak for det : ) Jeg er glad for du kigger med!
Jeg har købt runde skiver af pancetta i Super Brugsen, og Irma har det i aflange skiver, og så tror jeg faktisk også, at jeg har set det i Føtex.
Kærlig hilsen
Julie K.
Den her ret smager simpelthen så lækkert!
Hvor er det bare en dejlig og glad oplevelse at futte rundt herinde på din hjemmeside.
Bliver meget inspireret, og nyder specielt, at der ikke er mio af ingredienser i de forskellige retter.
Det hele er så let at gå til.
Skal prøve rødbede/mango salaten i aften, men kakifrugten må erstatte mangoen, som jeg ikke lige har nogen af:).
Tusind tak for dine søde ord Grethe! Kakifrugt lyder da også super godt!