Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Bananbrød med figner
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
45
min
Lækker og nemt bananbrød med figner. Perfekt til eftermiddagskaffen!
Ret:
bagværk
Køkken:
dansk
Antal
:
1
bananbrød
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
200
gr skrællet banan
250
gr tørrede figner
100
gr mandler
75
gr smør
3
stk æg
S/M
1
tsk
natron
1
tsk
en vaniljepulver
(eller 1/2 vaniljestang)
200
gr hvedemel
1
knivspids slat
Sådan gør du
Bananer, figner, mandler og smør blendes godt sammen i en blender, indtil man har en fin masse.
Hæld det over i en skål og bland æggene i sammen med vaniljepulver.
Tilsæt mel, natron og salt og bland det hele rigtig godt sammen.
Hæld dejen i en smurt form og bag brødet i en forvarmet ovn i ca. 45 minutter ved 180 gr.
Lad dit bananbrød køle af og skær det i skiver og put gerne lidt smør på.