Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Biksemad med blomkål og bernaise dressing
Forb. tid
15
min
Tilb. tid
15
min
Samlet tid
30
min
Biksemad med blomkål og bernaise dressing en lettere version af den kendte klassiker
Ret:
Hovedret
Køkken:
dansk, low carb
Antal
:
2
personer
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
400
gr.
små blomkålsbuketter
300
gr.
stegt kød fra dagen før
skåret i små stykker (jeg brugte rester af svinekoteletter)
1
stk
løg
1
spsk.
smør
Salt
Friskkværnet peber
Bernaisedressing
1
dl.
græsk yoghurt 10 %
1 ½
spsk.
frisk finthakket estragon
½
tsk.
dijonsennep
Salt
Friskkværnet peber
Tilbehør
2
spejlæg
Revet rå rødbede
Sådan gør du
Skær løget ud i små tern og steg dem bløde i smør.
Tilsæt blomkålsbuketterne og lad dem stege med et par minutter.
Tilsæt kødet og lad det stege videre et par minutter under omrøring.
Smag til med masser af friskkværnet peber og salt.
Bland finthakket frisk estragon sammen med græsk yoghurt, sennep og smag til med salt og peber.
Snit rødbeden igennem en spiralizer, på et rivejern eller et mandolinjern.
Steg de to spejlæg og servér dem sammen med biksemaden, revet rødbede og den kolde bernaise dressing.