Super dejlig og nem frokost eller aften salat. Brasede beder med dild - som selvstændigt måltid eller tilbehør.
Kom rødbederne i en stor gryde med vand. Bring i kog og lad rødbederne koge møre under låg. Kogetiden afhænger af størrelsen. Store rødbeder skal have omkring 40 minutter. Skyl de møre rødbeder under koldt vand. Smut skrællen af med hænderne. Det går legende let. Skær rødbederne i mellemstore tern.
Varm olie op på en pande og kom hakket skalotteløg på. Steg et par minutter. Kom rødbedetern på. Drys med koriander, spidskommen og salt. Og lad rødbederne stege i ca. 15 minutter ved middelvarme, til de begynder at få lidt stegeskorpe.
Hak dild og vend det med rødbederne. Anret rødbederne på 4 tallerkner og pynt med avocado. Dryp med citronsaft, drys ekstra dild over og afslut med friske spirer.
www.juliekarla.dk