En grøn breakfast bowl hvor der er fyldt op med lækre grønnesager. Både basilikum, iceberg og sennepssalat er at finde foruden svampe, laks og halloumi ost.
Skyl perlebyg under koldt vand. Kom i en gryde med letsaltet vand og kog færdig i ca. 20 minutter. Kan evt. gøres aftenen før.
Skær svampene i skiver og steg dem ved høj varme på en pande med smør. Læg dem til side på en tallerken.
På samme pande steg halloumiskiverne sprøde i lidt olivenolie.
Pluk laksen i mindre stykker.
Rør yoghurt og mayonnaise godt sammen med finthakket frisk basilikum og æblecidereddike og smag til med salt og peber.
Læg et par skefulde creme i bunden af to skåle.
Kom derefter iceberg og sennepssalat på, der er vendt med lidt olivenolie og æblecidereddike.
Læg perlebyg ved siden af og derefter de stegte svampe, halloumi ost og varmrøget laks.
www.juliekarla.dk