Sæt ovnen på 200 grader alm. ovn.
Pisk æg og sukker sammen i en skål i et minuts tid til det bliver lyst og luftigt.
Bland hvedemel sammen med bagepulver, kardemomme og kokos.
Vend mel og blødt smør i æggeblandingen og rør godt rundt til en jævn og glat kagedej
Vend til sidst de frosne brombær i og rør rundt. NB de frosne brombær gør dejen lidt hårdere at røre rundt, da den blir kold, men det er helt fint.
Kom dejen i muffinsforme ved hjælp af 2 spiseskeer og sæt på en bageplade. Bag muffins i ovnen i ca. 20-25 minutter afhængig af ovn.
I forhold til bagetid så stik i én af dem for at se, om der hænger kagedej ved efter 20 minutter. Der må gerne være fugtige krummer, men ikke rå dej, ellers giv dem 5 min. mere. I min ovn skal de have lige knap 25 minutter.
www.juliekarla.dk