Bruschetta med tomat og rørt feta - min yndlings rørte feta!
Ret:
brød, Forret, ost
Køkken:
Italiensk
Antal: 4bruscettas
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
250gr. cocktailtomatereller San Marzano eller cherrytomater
2spsk.olivenolie
2spsk.balsamicoeddike
1tsk.akaciehonning
Salt
Peber
1portion rørt feta
4skiverristet brød
Frisk rosmarin
Sådan gør du
Varm olien op på panden ved lav varme, og kom tomaterne på. Lad dem stege 5-10 minutter, mens de vendes undervejs.
Kom balsamico og honning på, og vend tomaterne godt rundt. Lad tomaterne stege 5-10 minutter ved mellemvarme, indtil de er blevet let rykne og bløde, og skindet så småt begynder at komme af. Balsamicoen og honningen skulle gerne karamelisere en smule.
Tag tomaterne af varmen.
Rist brødet.
Varm olivenolie op på en lille pande ved høj varme. Kom friske rosmarinblade i, og steg dem sprøde. Læg dem over på fedtsugende køkkenrulle efterfølgende.
Anret nu. Kom den rørte feta på det ristede brød. Læg de balsamicoglaserede tomater ovenpå. Dryp endelig den overskydende olie/eddike/honning over. Drys med sprøde, ristede romarinblade og afslut med masser af friskkværnet salt og peber.