Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
5
fra
1
stemme
Udskriv
Bulgursalat med feta, spinat og hindbær
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
20
min
Ret:
Salat
Køkken:
Nordisk køkken
Antal
:
3
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
2
dl.
bulgur
3
dl.
vand
Salt
1
lille bæger hindbær
75
gr. friske spinatblade
75
gr. mandler
150
gr. gedefeta i blok
2
spsk.
fint hakket frisk timian
3
spsk.
olivenolie
Salt og peber
Sådan gør du
Kog bulguren ved svag varme i letsaltet vand i ca. 10 minutter, indtil al væden er optaget.
Bland fint hakket timian og olivenolie i den færdigkogte bulgur.
Smag til med salt og peber. Lad bulguren køle af.
Hak spinatbladene groft, og vend dem i den afkølede bulgur. '
Rist mandlerne på en tør pande, hak dem i grove stykker og vend dem i salaten.
Skær fetaen i små stykker og bland også dem i salaten.
Anret salaten og pynt med en masse hindbær. Drys med frisk kværnet peber.