Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Bulgursalat med kirsebær, ærter og feta
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
20
min
Køkken:
salat
Antal
:
2
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
2
dl.
bulgur
3
dl.
vand
Salt
2
spsk.
olivenolie
1
spsk.
citron
2
håndfulde spinatblade
500
gr. ærter
vægten før de bælges
150
gr. kirsebær
150
gr. feta i blok
Persille fra 1 potte
Sådan gør du
Kog bulguren i ca. 10 minutter ved lavt blus, indtil al vandet er absorberet.
Lad bulguren køle af.
Bland den færdigkogte bulgur med olivenolie, citronsaft og smag til med salt.
Bland fint hakket persille i.
Bælg ærterne og bland dem sammen med bulguren.
Skær fetaen i små firkanter og bland dem i bulgursalaten.
Pynt med kirsebær og dryp med olivenolie og drys med frisk kværnet peber, indtil din bulgursalat er lige som du vil have den.