Hak løg og hvidløg fint og steg det gyldent et par minutter i en høj pande med olivenolie.
Tilsæt mundrette stykker af kyllingebryst, og rør godt rundt. Tilsæt oregano, spidskommen samt salt og peber. Og steg kyllingestykkerne færdige.
Tag kyllingen af panden, og hæld det midlertidigt over på en tallerken.
Hæld lidt mere olivenolie på panden, og kom cherrytomaterne på. De skal blot have et par minutter, så de bliver varme og får lidt stegeskorpe. Tag panden af varmen.
Nu skal retten samles i panden.
Snit squashen på et mandolinjern, så man får fine spaghettistrimler. Kom kyllingestykkerne tilbage på panden med tomater samt squashspaghetti. Tilsæt grofthakket frisk basilikum og stykker af buffalo mozzarella, og bland det hele godt men forsigtigt rundt.
Servér straks retten. Retten serveres lun.
www.juliekarla.dk