Lækker cheesecake brownie som nok skal imponere gæsterne, eller bare til at forkæle dig selv og familien.
Ret:
Dessert, kage
Antal: 6
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
Flødeostcreme
200gr. flødeost
1spsk.citronsaft
1spsk.revet citronskal
1spsk.sukker
1vaniljestang
Chokoladebrownie
250smør
250gr. sukker
5æg
1vaniljestang
150gr. hvedemel
300gr. mørk chokolade 70%
Pynt
Amarena kirsebær
Sådan gør du
Pisk flødeosten sammen med sukker, citron og citronskal, samt vanilje. Stil cremen til side.
Pisk æggene i en anden skål sammen med sukker og vanilje. Pisk æggeblandingen indtil æggene er blevet lyse og luftige.
Smelt chokoladen i en gryde sammen med smøret over lavt blus, og lad det derefter køle lidt af. Bland chokoladen og smøret sammen med æggeblandingen, og tilsæt til sidst melet.
Fyld kagedejen i en smurt form og fordel flødeostecremen ovenpå chokoladekagedejen.
Brug derefter en kniv til at trække et mønster rundt på kagen.
Bag kagen i ca. 25 minutter ved 180 gr.
Lad kagen køle af og skær den i firkantede stykker og server evt. kagen med amarena kirsebær