Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
chiagrød med hasselnøddesmør og chokolade
Forb. tid
5
min
Tilb. tid
10
min
Samlet tid
15
min
Ret:
Dessert, Morgenmad
Antal
:
1
stor portion
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
2
dl.
usødet mandelmælk
2
store spsk.
chiafrø
sorte eller hvide
1/4
tsk.
vaniljepulver
1
spsk.
kakao
jeg brugte raw kakao
100
gr.
frossen banan
Hasselnøddesmør
85 % mørk chokolade
Sådan gør du
Bland chiafrø med mandelmælk i en skål om aftenen, og sæt den i køleskabet natten over.
Næste morgen blendes chiagrøden med frosne bananskiver, vaniljepulver og kakao.
Server chiagrøden med hasselnøddesmør, finthakket god 85 % mørk chokolade og et godt drys kakao.