Skær en dyb lomme i hvert af kyllingebrysterne.
Vikl gedeosten ind i skive skinke og læg det ind i lommen.
Vend kyllingebrysterne i hvedemel, dyp dem i et pisket æg og vend dem til sidst i rasp. Drys dem med salt og peber.
Steg brysterne ved middelvarme i smør og olie i ca. 7-8 minutter på hver side.
Varm en pande op med smør.
Steg østershattene ved høj varme til de tager farve. Tag dem af varmen.
Snit spidskål fint og skær pærerne i skiver. Vend det hele sammen og anret på et fad.
Hæld æblecidereddike og olivenolie over salaten.
Drys med tørrede tranebær og læg til sidst de stegte østershatte over.
Servér de færdigstegte kyllingebryster sammen med salaten.
Jeg bruger økologiske kyllingebryster til denne opskrift, og de er sædvanligvis mindre end konventionelle. Derfor skal stegetiden eventuelt justeres alt efter tykkelse på kyllingebrystet.
www.juliekarla.dk