Super old school ret fra 80'erne, men stadig et hit i familien
Start med at klargøre grøntsagerne. Skyl porre og kål fri for jord og skær dem i henholdsvis tynde ringe og strimler.
Kom dem i en tykbundet gryde med smør og lad det stege et par minutter til det begynder at falde en smule sammen.
Tilsæt vand og lad det simre under låg en 10-15 minutters tid.
Riv løget fint og rør det sammen med farsen og de øvrige ingredienser. Rør sammen til en fin ensartet masse.
Varm smør på en pande og fordel farsen på panden til en pandekage. Steg ved mellemvarme på begge sider, indtil den er gennemstegt. TIP! Jeg vender pandekagen med et stort grydelåg, så risikerer den ikke at gå i stykker.
Smag kålen til med salt og masser af friskkværnet peber og fordel kålen rundt på farspandekagen. Drys med masser af friske krydderurter og servér!
www.juliekarla.dk