Skræl løgene og halvér dem.
Skær dem i skiver og kom dem i en skål.
Hak hvidløg fint.
Smelt smørret i en gryde.
Kom løg og hvidløg i gryden og lad det stege nogle minutter ved høj varme, mens der røres jævnligt rundt.
Tilsæt sukker, laurbærblade samt timian, rør rundt og sæt låg på og skru ned til svag varme. Lad løgene stege videre under låg i ca. 25 minutter. Rør et par gange undervejs.
Sæt ovnen til 225 grader.
Tilsæt grøntsagsbouillon til de let karamelliserede løg, og lad det simre mens brødene bages.
Skær flute ud i 8 skiver og kom en skive gedeost på hver. Dryp med lidt honning og drys med frisk rosmarin. Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter til ostern er varm og har fået en let gylden farve. Smag suppen til med salt og peber og servér med ostebrød.
www.juliekarla.dk