Den ultimative gedeost bruschetta!
Skær løgene i halve ringe og steg dem på en pande med olivenolie. Steg ved middelvarme. Løgene må endelig ikke tage farve, men skal steges gyldne og møre.
Efter en 5 minutters tid tilsættes 1 spsk. balsamico og frisk timian og løgene steger videre en 10 minutters tid. Når løgene er møre tages de af varmen og køles lidt ned.
Kom løgene i en minihakker eller foodprocessor og blend dem til en fin puré sammen med creme fraiche. Smag til med salt og peber.
Skær tynde skiver af brødet og rist dem i ovnen med lidt olivenolie et par minutter.
Steg bøffen et par minutter på hver side, indtil den er medium/rare stegt.
Fordel lidt løgpuré på hvert stykke brød. Kom en skive mørt oksekød på. Dernæst en tynd skive gedeost og afslut til sidst med ekstra frisk timian og tørrede chiliflager.
www.juliekarla.dk