Glaseret hamburgerryg i ovn - Skøn oldschool opskrift
Forb. tid
5min
Tilb. tid
1t
Glaseret hamburgerryg i ovn er en fantastisk dejlig, gammel dansk ret, som vækker glæde gang på gang.
Ret:
Hovedret
Køkken:
dansk
Antal: 4personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
1hamburgerrygá 1 kg
2stk laurbærblade
4stk nelliker
2spskfarin
1spskdijon sennep
1tskolivenolie
Sådan gør du
Kom hamburgerryggen i en stor gryde med vand, så det dækker. Tilsæt laurbærblade og nelliker. Lad vandet koge op og skru derefter ned. Lad hamburgerryggen simre under låg i ca. 40-45 minutter, indtil den når en temperatur på 60 grader.
Tag hamburgerryggen op af vandet og glasér dem med farin, sennep og olie, der er rørt sammen.
Bag hamburgerryggen i alm ovn ved 250 gr., indtil den begynder at få en dejlig gylden overflade, og det bobler lidt. Ca. 12-15 minutter.