Hvis du ikke ved, hvad du skal bruge dine glaskål til, så kast dig ud i denne her glaskål salat!
Skræl glaskålene. Det gøres bedst ved at skære top og bund af, og så skære siderne af med en kniv ned mod skærebrættet. Skær glaskålene i tern.
Kom ternene i en gryde med vand så det dækker. Kog i ca. 15 minutter, eller indtil de er møre.
Varm smør op på en pande, brun det af og kom de kogte glaskåltern på. Lad det stege et par minutter, mens der røres rundt engang i mellem.
Skær i mens æblet i små tern og vend dem med en smule citronsaft. Hak persillen fint.
Når glaskålen begynder at tage en smule farve. Drysses de godt med friskkværnet peber og salt.
De stegte glaskål kommes over på et fad. Drys med æbletern, finthakket persille og afslut med fintrevet citronskal. Servér salaten lun.
www.juliekarla.dk