Glutenfri pizza med quinoa er en spændende og lækker pizza til folk der ønsker en glutenfri aftensmad.
Ret:
pizza
Køkken:
glutenfri, Italiensk
Antal: 1pizza
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
1 1/2dl.quinoaca. 300 gr. i kogt vægt
3dl.vand
Salt
2stk æg
Chili spegepølse
1pose revet mozzarella
50gr. blåskimmel ost
Rucola
Basilikum
Sådan gør du
Skyl quinoaen grundigt.
Kog quinoaen i ca. 15 min., eller indtil al vandet er absorberet og lad det afkøle.
Bland den færdigkogte quinoa sammen med æg og salt.
Smør quinoablandingen ud på en bageplade med bagepapir med en grydeske, og form en flot rund pizzabund.
Bag pizzabunden i ovnen ved 200 gr. i ca. 20 minutter, eller indtil den har fået en let gylden overflade, virker fast og med lethed kan løftes fra bunden.
Kom fyldet på pizzaen på nær rucolaen og basilikum bladene.
Bag pizzaen færdig i ovnen, indtil osten er smeltet.