En super nem hverdagsret, der smager skønt af frisk salvie.
Skræl græskaret og skær i små stykker. Vend med olivenolie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og friskkværnet peber og bad ved 200 gr. i ca. 20 minutter, indtil de er bagte.
Sæt vand over til gnocchien og kog dem færdige. Vend dem med olivenolie og lad dem stå til senere.
Skær pancettaen i små stykker og steg det sammen med hakket skalotteløg i en dyb pande, indtil løgene bliver gennemsigtige. Tilsæt grofthakket salvie. Lad det hele stege 5-7 minutter, indtil pancettaen så småt begynder at blive sprød.
Vend nu gnocchien i panden og steg ved høj varme nogle minutter, så gnocchien får en skøn stegeskorpe og pancettaen bliver helt sprød. Vend til allersidst den bagte græskar i.
Anret på 2 tallerkner og pynt med frisk salvie.
www.juliekarla.dk