Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Græskarlasagne med spinat og ricotta
Forb. tid
20
min
Tilb. tid
40
min
Køkken:
Lasagne
Antal
:
4
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
700
gr. skrællet hokkaido græskar i tern
700
gr. frossen spinat
250
gr. ricotta
2
store håndfulde parmesan
250
gr. fuldkornspastaplader
Friskrevet muskatnød
Frisk rød chili uden kerner
1/2
tsk.
kanel
Salt
Sådan gør du
Skræl græskaret, tag kernerne ud, og skær det ud i tern.
Læg ternene i en gryde og fyld vand i, så det næsten dækker.
Kog græskarternene helt møre, og blend dem til en tyk sauce med en stavblender.
Smag saucen til med masser af friskrevet muskatnød, kanel, en smule finthakket rød chili, og godt med salt.
Optø spinaten i f.eks. mikroovnen, og pres det fri for væde. Læg et lag græskarsauce i bunden af et ovnfast fad og fordel lidt spinat henover.
Læg et par skefulde ricotta på og dernæst et lag lasagneplader.
Fortsæt samme proces, indtil der ikke er mere fyld, men pynt til sidst med et lag græskarsauce og friskrevet parmesan.
Bag græskarlasagnen i ovnen ved 200 gr. i ca. 35-40 minutter, eller indtil lasagnepladerne er gennembagte.