Den bedste græskarrisotto, jeg har smagt. Super cremet, som smør på tungen!
Start med at skrælle det halve hokkaido græskar og skær det i mellemstore tern. Vend tern i olivenolie, salt og peber og bag i ovnen i ca. 20 minutter, eller indtil de er møre. Påbegynd risottoen mens græskaret bages.
Snit løg og hvidløg fint. Og steg det gyldent på en pande med olivenolie.
Tilsæt ris og lad dem stege med til de bliver klare.
Tilsæt hvidvin og lad det absorbere.
Tilsæt nu bouillon lidt ad gangen. Lad hver omgang bouillon forsvinde næsten helt, før en ny kop bouillon tilføres.
Kom også parmesan skorpe og to spsk. salvie i, så det kan simre sammen med risene.
Når risene er al dente. Tilsættes fintrevet parmesan, 1 spsk. finthakket salvie, flødeost og æblecidereddike samt de ovnbagte, møre græskartern.
Smag til med salt og friskkværnet peber, fjern parmesanskorpe, og servér med det samme.
www.juliekarla.dk