Grød med chia lægger en god bund fra morgenen og smager skønt!
Ret:
grød, Morgenmad
Køkken:
dansk, nordisk
Antal: 2personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
2dl.fintvalsede rugflager eller havregryn
2spsk.hvide chiafrøeller sorte
4dl.mandelmælkeller alm. mælk
1/4tsk.ren vaniljepulver
1tsk.acai pulverkan udelades
1spsk.agavesirup
Sådan gør du
Om aftenen blandes rugflager, mandelmælk, chiafrø, vaniljepulver, acai pulver og agavesirup i en skål. Rør godt rundt, og sæt skålen i køleskabet natten over.
Om morgenen røres køleskabsgrøden igennem og fordeles i to små skåle, eller én stor, hvis du er rigtig sulten.
Servér din grød med ristede kokosflager og lidt ekstra acai pulver. Dryp evt. med lidt agavesirup, hvis du vil have din grød lidt sødere.