Grøn linsesalat opskrift med butternut squash er en skøn salat i sig selv eller som tilbehør til kød
Ret:
Salat, Tilbehør
Antal: 4portioner
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
1dl.grønne ukogte linser
500gr. skrællet butternut squash
1rødt æble
1/2rødløg
1håndfuld ruccola
Tørrede chiliflager
Salt
Peber
Olivenolie
1tsk.æblecidereddike
Sådan gør du
Skyl de grønne linser grundigt og kog dem efter anvisning på pakken. Lad dem køle af.
Skær butternut squashen ud i mellemstore tern, og kom dem på en bageplade. Vend dem i godt med olivenolie samt salt, peber og tørrede chiliflager. Bag dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 25-30 minutter, eller indtil de er dejligt møre. Lad dem herefter køle lidt af.
Skær rødløget i tynde, halve ringe.
Skær æblet i tynde både.
Bland de grønne linser sammen med rødløg, æble og æblecidereddike. Tilsæt de bagte græskartern og ruccola og vend forsigtigt. Servér salaten med det samme. Denne her linsesalat kan både serveres lun og helt kold.