Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
5
fra
1
stemme
Udskriv
Hjemmelavet müsli med julesmag
Tilb. tid
15
min
Samlet tid
15
min
Hjemmelavet müsli med julesmag til de kolde vintermorgener
Ret:
Morgenmad
Køkken:
dansk, nordisk
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
200
gr.
rugflager
2
store spsk.
kokosolie
1
spsk.
kanel
1
tsk.
ingefær
1
tsk.
kardemomme
1
tsk.
stødt nelliker
100
gr.
mandler
25
gr.
puffede quinoa
50
gr.
tørrede æbletern
Sådan gør du
Start med at riste mandlerne på en tør pande ved lav varme, indtil de begynder at tage en lille smule farve.
Tag dem af panden og læg dem på en tallerken, mens du forbereder resten af müslien.
Smelt kokosolie på panden og tilsæt rugflagerne samt alle krydderierne. Rist rugflagerne i et par minutter og rør godt rundt imens.
Tag müslien af varmen og tilsæt mandler, puffede quinoa og æbletern.
Lad müslien køle helt af, før den kommes i en tætsluttet beholder.