Rør gæren ud i vandet.
Tilsæt olivenolie, salt og grahamsmel og rør det hele godt rundt.
Kom hvedemelet i lidt efter lidt og hæld dejen ud på et meldrysset bord.
Ælt dejen grundigt med det ekstra hvedemel til dejen er blød og smidig.
Læg dejen i en skål med lidt drysset mel i bunden, og læg et viskestykke henover. Lad dejen hæve i 1 time.
Rør smørret sammen med presset hvidløg og finthakket persille. Sæt det til side.
Del dejen i to og form til flutes. Læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 30 minutter.
Sæt ovnen på 225 grader. Sæt en bageplade med vand i bunden af ovnen.
Pensl flutes med æg og bag dem først i 15 minutter og derefter 5 minutter uden bageplade med vand.
Lad brødene afkøle.
Skær riller i brødet 3/4 del ned og kom hvidløgssmør ned imellem rillerne.
Skær gederullerne i skiver, og læg en skive ned imellem hver rille.
Sæt brødene tilbage i ovnen og bag dem i ca. 10 minutter til osten er smeltet og brødene flot gyldne.
Drys de færdigbagte flutes med ekstra persille og servér dem lune.
www.juliekarla.dk