Lækre italienske kødboller i den mest cremede tomatsauce. Den nye favoritret i familien!
Start med at lave kødbollerne. Bland oksefars sammen med presset hvidløg, timian, mælk, havregryn, parmesan og salt og peber. Brug gerne hænderne, det har farsen godt af.
Form små kødboller med en teske, og steg dem så de er lige akkurat gennemstegte i en dyb pande med olivenolie.
Tag kødbollerne af varmen, men gem olien og kødsaft, der er tilbage på panden. Det giver masser af smag til tomatsaucen.
Kom 1 spsk balsamicoeddike på panden og kog op. Tilsæt passata, ketchup, presset hvidløg, de tørrede krydderier og smag til med salt og peber.
Tilsæt kødboller og gnocchi, og lad det hele småsimre under låg i 5 minutter.
Tilsæt til sidst fløden, varm igennem og servér med frisk finthakket persille.
www.juliekarla.dk