Smelt smørret og kom det i en skål. Kom mælken i og rør gæren ud heri.
Tilsæt alle de øvrige ingredienser, og ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord. Den skal være en smule klæbrig.
Lad dejen hæve på køkkenbordet. Dæk først med husholdningsfilm og derefter med et viskestykke i ca. 1 time.
Del dejen i 4 dele og derefter hver del i 10 stykker. Rul stykkerne til små runde boller og sæt dem på 2 bageplader. Lad dem efterhæve i ca. 30 minutter.
Sæt ovnen på 200 grader almindelig ovn.
Pensl med mælk og drys med lidt kanelsukker og bag i ca. 10-12 minutter ved 200 grader, eller indtil de har en smuk gyldenbrun overflade. Jeg brugte alm. ovn ved 200 grader og bagte én plade af gangen i ca. 12-15 minutter.
www.juliekarla.dk